Jídlo na cesty
Vaření a jídloMoravská kapsička (1 porce)
Roláda z vepřového masa, ručně plněná vaječnou fáší s kousky klobásy, v jemné omáčce z restované cibule, hořčice a vajec.
Vepřové maso s fazolemi (1 porce)
Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik.
Znojemská hovězí pečeně (1 porce)
Špikovaný hovězí plátek s omáčkou na cibulovém základu s výraznou chutí nakládaných okurek.
Štěpánská pečeně (1 porce)
Plátky hovězího masa dušené na cibulce, omáčka je doplněna kousky vařeného vejce.
Zelené fazolky s hovězím masem (1 porce)
Zdravé a chutné zeleninové jídlo se zelenými fazolovými lusky a kousky libového hovězího masa.
Zeleninové ragú (1 porce)
Směs sójových bobů s rajčaty, hráškem, cibulkou a kořenovou zeleninou.
Fazolky na smetaně (1 porce)
Chutná kombinace na másle dušených zelených fazolových lusků v jemné smetanové omáčce s uvařeným vejcem. Vhodná i pro vegetariány.
Ratatouille (1 porce)
Tradiční francouzské lehké zeleninové jídlo z cuket, lilku, paprik, rajčat a cibule, dušené na olivovém oleji.
Pohanková kaše s meruňkami (1 porce)
Sladká kaše z pohanky s meruňkami a BIO kokosovým mlékem. Rychlá zdravá snídaně nebo svačina plná chuti.
Jáhlová kaše se švestkami (1 porce)
Sladká kaše z jáhel se švestkami a BIO kokosovým mlékem. Rychlá snídaně nebo svačinka plná chuti.
Rýžová kaše s rozinkami (1 porce)
Sladká kaše z rýže a rozinek s BIO kokosovým mlékem. Rychlá snídaně nebo svačinka plná chuti.
Kuřecí maso
Kousky kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, lehce osolené. Vhodný základ pro spoustu chutných jídel.
Vepřové maso
Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Krůtí maso
Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Jelení maso
Kousky jeleního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Srnčí maso na tymiánu
Kousky srnčího masa naložené s cibulkou a tymiánem, dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Kuřecí křídla na medu a chilli
Grilovaná pikantní kuřecí křídla na medu a chilli jsou vhodná k rychlé přípravě pohoštění doma i při pobytu v přírodě. Pokrm je možné konzumovat i za studena.
Roast Turkey
Marinované krůtí prso, pomalu pečené, krájené na tenké plátky. Vhodné pro přidání do salátů nebo do sendviče (bagety).
Dušená rýže (2 porce)
Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel.
Rýže se zeleninou (2 porce)
Dušená rýže se směsí zeleniny. Vhodná jako teplá příloha, ale také pro rychlou přípravu rizota nebo zeleninového salátu.
Celozrnná rýže (2 porce)
Rýže natural je přírodní neloupaná rýže, proto se v ní nachází více vitamínů, minerálů a vlákniny než v bílé rýži.
Brambory se zeleninou (2 porce)
Brambory se zeleninou můžete využít na několik způsobů. Skvěle se hodí pro rychlou přípravu bramborového salátu, můžete je zapéct v troubě nebo jednoduše přidat jako přílohu k masu.
Těstoviny fusilli (2 porce)
Vařené rýžové těstoviny dochucené jen solí. Tyto těstoviny je možné využít jako přílohu k libovolnému hlavnímu jídlu nebo jako základ těstovinového salátu.
MLS Mrkvový dort
Jemně mletá pasta z čerstvých mrkví, lískových ořechů a rozinek. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů.
MLS Štrúdl
Jemně mletá pasta z čerstvých jablek, vlašských ořechů a rozinek. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů.
MLS Čokobanán
Jemně mletá pasta z čerstvých banánů, celých kakaových bobů a mandlí. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů.
Paštika husí
Lahodná svačinka z husích jater s kešu oříšky a cibulkou. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo.
Pomazánka cizrnová
Lahodná svačinka z kořenové zeleniny a cizrny. Lze jíst jen tak nebo namazat na pečivo.
Maso dvou barev s opečenými brambory
Komplet Menu - hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích / 1 porce
Hovězí guláš s bramborem (1 porce)
Komplet Menu - hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích / 1 porce
Vepřové řízky s bramborovým salátem (1 porce)
Komplet Menu - hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích / 1 porce
Gulášová polévka (1 porce)
Vydatná polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem.
Boršč (1 porce)
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině, zjemněná smetanou.